Primera reunió de la Comissió de Seguiment de la construcció del túnel de Tresponts

Aquest dilluns s’ha reunit per primera vegada la Comissió de Seguiment de les obres de condicionament i millora de traçat de la C-14 entre Organyà i Montant de Tost, que inclouen la construcció del nou túnel de Tresponts. En aquesta sessió hi ha pres part, entre d’altres, el secretari de Mobilitat del Departament de Territori i Sostenibilitat, Ricard Font. També hi han estat presents els alcaldes de la Seu, Albert Batalla; d’Organyà, Celestí Vilà; de Coll de Nargó, Martí Riera, juntament amb el president del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, Jesús Fierro; representants de les entitats veïnals i tècnics de la direcció de l’obra.

En aquesta reunió, que s’ha dut a terme a l’ajuntament d’Organyà, s’han presentat els objectius i el funcionament d’aquesta comissió per poder fer el seguiment dels treballs i intercanviar informació entre els diferents actors. S’hi han explicat també els aspectes principals de l’actuació prevista i el pla de treball.

Compliment dels terminis

En la seva intervenció, l’alcalde de la Seu ha volgut agrair a la Generalitat de Catalunya el fet d’haver complert amb el cronograma establert per fer realitat el túnel de Tresponts, que si se segueix amb els terminis previstos pot quedar enllestida abans del final de 2020. Albert Batalla ha remarcat que “serà l’actuació més important feta en aquest tram des que el Bisbe Ermengol el va obrir ara fa 1.000 anys”. Batalla hi ha afegit que l’Ajuntament de la Seu d’Urgell se seguirà  el bon desenvolupament d’aquest projecte històric perquè la C-14 representa la principal via de connexió de la comarca”.

Ràdio Seu

TOTES LES NOTÍCIES