Horòscop de l’11 al 17 de desembre


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Cansat de guardar les formes o d’haver de col·laborar en el que no et ve de gust. Cada persona és un món i si tu vols defensar el teu individualisme, hi tens tot el dret.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Una atracció fatal et pot fer trontollar els fonaments i no t’agrada que les coses canviïn de lloc tan ràpid. Dóna’t temps per assimilar-ho però pensa a viure el moment.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Aquestes dates et poden fer sentir una mica malenconiós. Sents que per protegir-te millor de tot plegat estaràs millor en solitud. Estàs més selectiu del que és habitual.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Pots comptar amb l’ajut de la família, especialment pel que fa a les qüestions econòmiques. Passaràs més temps a casa, no solament pel fred, pot ser que per treballar-hi. 

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Moment d’especial maduració. Tot allò pel que t’has estat preparant, té lloc per aplicar el que has après en els darrers temps. T’alliberes d’idees i prejudicis del passat.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Si no gestiones bé els pensaments pots caure en la tristor. Aprofita l’experiència per no tornar a caure en el mateix. Si renoves coses del teu voltant, et sentiràs millor.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Normalment navegues còmode en la dualitat però ara vols tenir certeses sobre un assumpte de salut i això t’atabala un xic. També t’amoïna un assumpte laboral poc concret.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Vols fer les coses bé i aprofundir en què vols realment i assolir els teus objectius amb una ètica i uns valors renovats. Desitges saber la veritat, començant per tu mateix.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Practiques la prudència. Al teu voltant veus persones que pateixen o que xerren massa i tu no vols complicar les coses. L’observació et proporcionarà un bon aprenentatge.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Tot el que té a veure amb la feina pren importància. Se’t valora més professionalment i reps algun premi a la teva tasca. Possibles sorpreses relatives a l’habitatge.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Si tens una relació sentimental, podries passar a una etapa de més estabilitat o compromís. Tens plans futurs i t’agradaria comptar amb la companyia de la teva parella.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Per poc que puguis voldràs viatjar aquests dies. No cal que sigui lluny però sents la necessitat de veure altres paisatges, renovar percepcions i adquirir coneixements.

TOTES LES NOTÍCIES