Encamp celebra el seu Mercat de Nadal

L’Associació d’Empreses d’Encamp i el comú encampadà organitzen aquest dissabte el segon Mercat de Nadal, que des de l’any passat ha pres el relleu a la tradicional Fira de Santa Llúcia. Al mercat no hi ha falta de res: flors i plantes, menjar, roba i complements, llibres de segona mà i, sobretot, ornaments de Nadal i objectes de regal, la majoria artesans. En total, hi ha 34 parades, segons ha detallat la vocal de l’associació, Sara Mandicó.

Tot i el fred, minvat per les estufes instal·lades al carrer, el temps acompanya i el mercat és un formiguer. El comú i l’entitat d’empreses d’Encamp s’han coordinat per muntar l’esdeveniment: la corporació s’ha encarregat de la logística, muntatge i desmuntatge, i els socis del contingut de les parades i de l’animació de carrer. Durant tot el dia, el Pare Noel es deixarà veure pel mercat, i també hi ha hagut animació de carrer, repartiment de coca i xocolata, de sopa, un sorteig de tres paneres entre tots aquells que han comprat les butlletes i l’espectacle d’un mag. Durant el matí, també s’ha ofert als visitants l’oportunitat de fer-se fotografies divertides i emportar-se-les gratuïtament.

El Mercat de Nadal d’Encamp només se celebra aquest dissabte, però, com ha comentat la cònsol menor de la parròquia, Ester París, si funciona es pot plantejar organitzar-lo durant més dies.

ANA

TOTES LES NOTÍCIES