Veïns d’Andorra se sumen a la manifestació per Catalunya a Brussel·les

Un  grup de veïns d’Andorra s’han sumat aquest dijous a la protesta celebrada a Brussel·les per reclamar l’autodeterminació de Catalunya i l’alliberament dels presos.

Milers de persones s’han enfrontat al mal temps per recórrer el circuit establert i acabar escoltant els polítics catalans a Brussel·les, Carles Puigdemont, Marta Rovira i Joan Coma, que han rebut ovacions dels manifestats. Entre ells residents catalans i andorrans. Un empresari present a la mobilització ha explicat a Ràdio i Televisió d’Andorra que ha estat una protesta “familiar”.

Ell s’hi ha desplaçat amb la família, en vehicle particular, i s’ha trobat “centenars de catalans” al camí. “Gent gran, joves, cadires de rodes i moltes ganes de fer sentir la nostra veu”, assegurava. També s’hi ha vist alguna bandera andorrana. De fet “hem vist gent de les Illes, València, Catalunya Nord, Venècia, Flandes, Còrsega i Escócia, a la manifestació”, destacava per exemple.

La premsa europea ha xifrat en 45.000 persones els assistents a la manifestació, amb el color groc com a protagonista.

2 comentaris

  1. Vulguem o no ens afecta, aixo ja no va de independencia, aixo va de defensar la democracia, i per sobre de tot, la nostra llengua i tradicio.

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES