El comú canviarà l’entrada a Vivand per la part alta


El comú d’Escaldes-Engordany es replanteja l’entrada a Vivand per la part alta i projecta un canvi en l’accés pel carrer Santa Anna. Per fer-ho desplaçarà la plaça de les Pubilles i eliminarà la trajectòria actual de la circulació per permetre anar recte fins a la zona d’aparcaments. Els treballs s’executaran el 2018.

El comú d’Escaldes-Engordany projecta canviar l’entrada a Vivand i el centre de la parròquia per la part alta. Les obres al carrer Santa Anna per executar la separativa d’aigües serviran també per canviar i eixamplar les voravies, la qual cosa suposarà un primer pas en l’embelliment de l’accés a la zona comercial.

El cònsol menor,Marc Calvet, explica que equesta acció es complementarà amb el desplaçament cap a un costat de la plaça de Pubilles. El canvi permetrà eliminar la ziga-zaga actual sense haver de variar els sentits de la circulació.

El desplaçament de la plaça de les Pubilles estarà previst en el pressupost de l’any vinent. Segons Calvet s’ha d’estudiar quan es fa encara perquè les obres no coincideixen amb les de Santa Anna i Carlemany.

El comú ja ha aprovat l’adjudicació de les obres al carrer Santa Anna que finalment començaran després de les festes de Nadal. Duraran deu setmanes i costaran més de 400.000 euros. Després de les obres les voravies seran d’un metre dels dos costats i amb granet de 3 colors com l’avinguda Carlemany.

TOTES LES NOTÍCIES