El Govern adjudica el pas elevat per a vianants sobre la CG1 a l’alçada de l’Estadi Comunal

El  Consell de Ministres ha adjudicat avui la construcció del pas elevat sobre la CG1 a l’alçada de l’Estadi Comunal d’Andorra la Vella.

Es recorda que aquesta va ser la proposta guanyadora del projecte Pressupost Participatiu convocat pel Govern, el passat mes de març, mitjançant el qual la ciutadania va poder presentar projectes d’ordenament territorial que van ser exposats a votació pública.

Aquesta obra donarà resposta a dues problemàtiques diferenciades a la zona i que estan molt relacionades entre elles. D’una banda, es dotarà de major seguretat als usuaris del pas de vianants, a l’hora de creuar, i d’altra banda, es donarà major fluïdesa al trànsit en un indret que en hores puntes pot generar retencions força considerables a la CG1, gràcies a l’eliminació del semàfor per als vianants.

L’adjudicació mitjançant concurs públic nacional ha recaigut en l’empresa Construccions Modernes,SA per un import de 417.635,78 euros. El termini d’execució dels treballs és de 4 mesos.

Així mateix, el Consell de Ministres ha adjudicat avui el control de qualitat d’aquests treballs a l’empresa Pirineu Inspecció i Control,SLU per un import de 13.681,50 euros i un termini d’execució de 4 mesos.

1 comentari

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES