El Govern adjudica 65.000 euros per a la conservació del patrimoni cultural

El  Govern ha aprovat l’atorgament de tres ajuts dins del programa de la segona convocatòria de les subvencions destinades a implantar mesures de conservació integrada, conservació i restauració, manteniment i millora del patrimoni cultural, per a la segona convocatòria del 2017.

L’import del total adjudicat és de 64.998,85 euros repartits en tres ajust, un per a béns immobles, un altre a béns mobles i un tercer per a béns documentals.

Entre els criteris que es tenen en compte de manera general hi ha la importància o interès històric, artístic i cultural del bé, el fet que estiguin inscrits a l’inventari general del patrimoni cultural d’Andorra o l’existència de patologies de gravetat i urgència que aconsellin prioritzar la intervenció.

Els ajust aniran destinats a les intervencions urgents de restauració a Cal Ribot situada a Escaldes-Engordany, amb una subvenció de 39.805,04 euros, la restauració de diversos béns mobles de casa Gastó, a Ransol amb una subvenció de 17.709 euros i l’excavació arqueològica de l’orri d’Emportona, a Encamp amb una subvenció de 7.484,81 euros.

Si voleu enviar fotos, notícies, actes a celebrar…cliqueu a la icona del sobre

Facebook Twitter YouTube  

WhatsAppFacebookTwitterGoogle+EmailPrintPrintFriendlyShare

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*