El Govern adjudica el subministrament d’un videomosaic per al Control Operatiu dels Bombers

El Consell de Ministres ha aprovat, aquest dimecres, adjudicar a la societat Aerco S.A. el subministrament d’un videomosaic per al Control Central Operatiu del Departament de Prevenció i Extinció d’Incendis i Salvaments (DPEIS). L’import de l’adjudicació és de 43.091,66 euros, i el termini d’execució és de dos mesos.

El nou videomosaic substituirà el que tenia fins ara la Unitat de Control Central Operatiu dels Bombers, que ja ha quedat obsolet. Aquest equipament és necessari per poder dur a terme correctament les tasques d’atenció de les trucades d’emergència, i per això es va decidir adquirir-ne un de nou.

L’adjudicació inclou el subministrament de quatre monitors amb característiques específiques, un controlador del videomosaic, i dues pantalles tàctils de diferents dimensions. A més, Aerco es farà càrrec del muntatge del videomosaic, del desmantellament de l’antic equipament, la instal·lació de tot l’equipament tècnic, la formació del funcionament de les instal·lacions i el servei de manteniment durant els primers dos anys.

TOTES LES NOTÍCIES