Grandvalira preveu obrir 90 quilòmetres esquiables el pont de la Puríssima

Grandvalira preveu l’obertura aquest dimecres i el pont de la Puríssima dels sis sectors del domini esquiable. L’estació mantindrà oberts i connectats els sectors d’Encamp, Pas de la Casa i Grau Roig, així com també quedaran enllaçats per pista els sectors de Soldeu i El Tarter. La connexió entre els sectors El Tarter i Canillo s’habilitarà mitjançant el Telecadira Portella. Per a la primera gran cita de la campanya 2017-18, Grandvalira compta amb un total de 90 quilòmetres esquiables, amb uns gruixos que oscil·len entre els 35 i els 70 cm de neu pols.

Des de les darreres nevades i amb el llarg episodi de baixes temperatures dels últims dies, la producció de neu de cultiu continua activa pràcticament sense treva. Al seu torn, i en paral·lel, els equips tècnics de terreny treballen intensament per anar condicionant progressivament més extensió esquiable. En els pròxims dies, a partir de la producció de neu i de les precipitacions en forma de neu que es preveuen de cara a finals de setmana, l’estació andorrana prepararà l’enllaç entre els sectors Grau Roig i Soldeu.

L’Snowpark El Tarter obrirà parcialment amb una línia de set mòduls de nivell iniciació a la part alta del parc. Tanmateix, el Sunset Park Peretol estrena temporada aquest dijous amb dos mòduls de les 15 a les 21 hores. Grandvalira posa a disposició dels clients el 100% dels serveis d’Escola d’Esquí i Snowboard així com la secció de Grandvalira Mountain Guides (GMG), una part de les activitats d’aventura com les motos de neu, el múixing, la tirolina i les raquetes de neu, entre d’altres. Pel que fa als serveis de restauració, tots els espais gastronòmics romandran oberts amb novetats destacables com ara The exceptional tea lounge (sector Soldeu) o els plats típics de la cuina andorrana als restaurants de servei a taula del sector Grau Roig. Totes les terrasses dels restaurants romandran obertes incloent les tres noves terrasses al Pulka (Grau Roig), Abelletes i Coll Blanc, aquests dos últims al sector Pas de la Casa.

L’Abarset, una de les localitzacions de referència de l’après-ski dels Pirineus, comptarà amb un programa especial pel pont de la Puríssima, amb la presència de Simply J i Alex de Andrés (dijous dia 7), Alto Fun Party + Nylon & Sorribass (divendres dia 8) i Baum (dissabte dia 9).

ANA

TOTES LES NOTÍCIES