El president maduro vincula un detingut per corrupció amb “la màfia d’Andorra”

El  president Veneçolà, Nicolàs Maduro, va relacionar ahir a Diego Salazar Carreño, cosí de l’expresident de Petroleos de Venezuela, amb “la màfia d’Andorra”.

Aquestes declaracions les va realitzar ahir en el curs del seu programa televisiu dels diumenges i després que divendres passat fos detingut l’empresari veneçolà per la seva presumpta vinculació en una trama de corrupció i a qui li seran imputats  delictes de legitimació de capitals i associació per delinquir.

Maduro va demanar investigar “a fons” els que estiguin presumptament vinculats als casos de corrupció que involucren Andorra.

“Hem d’anar a fons, tocar os, treure el pus i curar la ferida moral que li fan a la pàtria”, va expressar el cap d’Estat, en referir-se també als casos de corrupció a l’empresa estatal Petroleos de Venezuela S.A. (PDVSA).

Segons ha dit Maduro, “li hem entrat a fons a la màfia d’Andorra. Això pica i s’estén, la màfia d’Andorra”. “Ja això es venia escoltant fa temps, però ara li entrem a fons gràcies a la Fiscalia General de la República” .

En aquest enllaç de Contrapunto.com, es pot veure el video del VTV Canal 8 on fa les manifestacions.

TOTES LES NOTÍCIES