Horòscop del 4 al 10 de desembre

 


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Si tens una relació de parella, des de fa poc temps, entreu en una etapa de més compromís i estabilitat. Amics al que fa temps que no has vist poden tornar a fer-se presents.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

El que té a veure amb economia oculta pot ocupar part del temps. Si tens uns estalvis acumulats, voldràs treure’n el millor rendiment i això et pot donar alguns maldecaps.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Sents que no t’entenen i vols trobar la manera de fer-te entendre i comunicar el que penses. No tothom està en la mateixa sintonia, no hi perdis massa temps ni energia.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Cerques l’equilibri entre la teva part somniadora i la teva part més terrenal. El teu ànim és més serè ara, has recuperat esperança i poses més energia en projectes futurs.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Enfrontes els teus temors. Si tens parella, pots explicar-li el que et passa. Doncs els dubtes o la poca claredat poden complicar la relació. No tinguis por de ser franc.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Certament ets un genial amfitrió i domines l’organització com ningú, però no caiguis en un excés de control. Permet que les properes festes tinguin alguna sorpresa.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

T’ha tocat posar ordre a l’economia i pots sentir-te una mica més tranquil. Si hi havia problemes amb un germà o germana, aviat s’obre via al diàleg que us aproparà.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

El tacte serà vital per tractar alguns temes amb la parella. No tots passem pel mateix moment i cal posar-se en la pell dels altres. Recerca d’expansió i espai personal.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Si dubtaves en passar per la perruqueria a la recerca d’una nova imatge, ara pot ser finalment, el moment de dur-la a terme. Reps un extra de bon humor i bona voluntat.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Si normalment ets reservat, d’un temps cap aquí pots haver arribat a punts d’introspecció que desconeixies. Potser no ha estat un període divertit però has guanyat serenor.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Podries reaccionar de manera poca assertiva davant el que sentiràs com una provocació. Tant si tens raó com si no, compte fins a deu abans de parlar, podries penedir-te’n.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Necessites una dosi extra de paciència per defensar els teus ideals o la teva manera de veure la vida. Especialment pel que fa al sector laboral, on no és massa ben entesa.

TOTES LES NOTÍCIES