Tiradors dels mobles de cuina

Aconseguir una completa harmonia en la decoració d’una cuina és realment difícil, hem de combinar el mobiliari amb els electrodomèstics i, en la majoria de casos, no acaben d’harmonitzar, especialment quan no adquirim una cuina integrada en el seu conjunt sinó que l’anem moblant per parts. 

Un repte que se’ns planteja és aconseguir aquesta harmonia i ara podem fer un gran pas en aquesta direcció gràcies als tiradors Geometric de Viefe. Estan elaborats amb acer inoxidable, molt semblant a l’estil que presenten tots els electrodomèstics. Podem integrar-los en l’estètica de la nostra cuina, són agradables a la vista i còmodes en la pràctica. Són tiradors que casen especialment amb cuines d’estil modern, on predominen les línies rectes i estilitzades.

En aquest sentit, Fort de Viefe és un altre model que podem integrar sense problemes en tot tipus de cuina i electrodomèstics de tendència. Són exactament una rèplica dels actuals tiradors d’electrodomèstics com el forn, la qual cosa fa que es puguin arribar a confondre, generant una combinació harmoniosa entre el mobiliari de la cuina. Tanmateix, el fet que estiguin fabricats amb acer inoxidable garanteix amb facilitat la seva neteja.

Font: www.vivirhogar.es

Per Redacció / AMIC – Tot Sant Cugat 

TOTES LES NOTÍCIES