Estévez, 9a a la Copa d’Europa de Pitztal

L’andorrana Maeva Estévez és a l’estació suïssa de Pitztal per disputar la Copa d’Europa de boardercross, on avui s’ha pogut disputar finalment la prova després de les suspensions d’ahir. Estévez ha estat 9a i ha sumat 145 punts de Copa d’Europa.

La jornada ha estat molt llarga donat el gran nombre de participants que hi havia i amb un bon nivell, amb corredores de la Copa del Món presents. L’andorrana ha superat la primera ronda i ha passat a vuitens. Als vuitens de final ha superat la ronda per passar a quarts de final i després en els quarts ha anat de menys a més, cada vegada trobant-se millor. Aquí ha competit contra Rosina Mancari, que ha estat la més ràpida de la ronda, Jana Fischer, segona, i Christine Holzer, que ha acabat quarta darrere d’Estévez. El final de la cursa ha estat molt ajustat i ha acabat tercera per molt poc, superada per Fischer.

La competició s’ha disputat directament a les rondes de KOs perquè a última hora s’han suspès les qualificacions previstes, i per aquesta raó totes les terceres classificades dels quarts de final apareixen com a novenes classificades.

La guanyadora final d’aquesta Copa d’Europa ha estat la nord-americana Rosie Mancari.

Demà es disputa la segona cita de la Copa d’Europa a la mateixa estació.

Maeva Estévez: “Amb totes les corredores de Copa del Món que hi ha aquí estic satisfeta, i a més ja tinc els punts que he de millorar per demà”.

Per altra part, en categoria masculina l’ECOA ha presentat dos corredors, Biel Prats i Francesc Xavier Matas, que han debutat en aquesta competició. Prats ha estat 91è i Matas 105è.

FAE

TOTES LES NOTÍCIES