Cinca celebra la resolució del Superior sobre el ‘cas Orfund’ però lamenta que “el mal ja està fet”

El  ministre portaveu, Jordi Cinca, s’ha manifestat aquest dimecres sobre la desestimació per part del Tribunal Superior del recurs de l’expresident d’Orfund, Joan Samarra, contra l’aute del Tribunal de Corts que havia arxivat la querella presentada contra Jordi Cinca i Manuel Terren. Cinca ha celebrat aquesta resolució ja que “fins a cinc jutjats” s’han manifestat en els mateixos termes, però ha afegit que “el mal ja es va fer” quan es va presentar aquesta querella i quan van sortir diverses informacions al respecte.

D’aquesta manera, el portaveu de l’executiu ha remarcat que ja des del primer moment ell va defensar que “res del que deia la querella era cert” i que al final li queda la satisfacció que així ho hagin determinat els tribunals i que amb això s’ha “d’acontentar”, si bé ha lamentat el dany que això hagi pogut provocar a la seva imatge. En aquest sentit, ha afegit que mentrestant es produïen les diferents acusacions ell ha intentat continuar fent “la feina” tot i que alguns “s’entestessin” en el contrari.

Quant a la possibilitat que dugui a terme alguna acció per rescabalar el perjudici patit, ha recordat que ja va interposar una demanda a Espanya en relació al que s’havia publicat i que aquesta encara està en curs. Tot i això, és partidari de “no moure res més” ja que, si ho fes, creu que estaria “fent el joc” als que pretenen que aquest afer sigui de “constant actualitat”.

ANA

1 comentari

  1. Efectivament, “el mal està fet”, el mal a Andorra i a la seva imatge per la tossuderia de no haver presentat la dimissió a temps. Vagise’n Cinca, el seu passatge per la política és i serà de trist record. El ciutadans honestos ens quedem per pagar les conseqüències de la seva gestió.

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES