Exposició “Menja’t l’Alt Urgell” a l’espai L’Aparador de la Seu

Avui dimarts, 28 de novembre a les 20h tindrà lloc la inaguració de l’exposició “Menja’t l’Alt Urgell” una fusió del menjar i l’art, a l’Aparador a la plaça del Carme de la Seu d’Urgell. 

Aquesta exposició és el fruit d’una sinergia entre els artistes urgellencs i l’Associació Menja’t l’Alt Urgell, productors artesans de l’Alt Urgell. Les obres de Salvador Albanell, Bernat Manresa, Albert Viladés, Marta Tarrés, Josepa Travé, Anna Rius, Adrià Ventura, Mònica Armengol i Nuria Riart  que han estat utilitzades per l’associació en els seus díptics dels lots nadalencs i fulls informatius estaran exposades del 28 de novembre fins el 15 de desembre juntament amb alguns productes artesans. 

L’objectiu d’aquesta col·laboració és donar a conèixer o fer una pinzellada del que es pot trobar a la nostra comarca, els artistes som artesans i els artesans som artistes, el que fem ho fem amb les nostres mans, estimem allò que fem amb la finalitat d’agradar aquells que ens envolten, ens miren, ens  oloren i ens tasten. 

 

TOTES LES NOTÍCIES