Horòscop del 27 de novembre al 3 de desembre


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Es donen els ingredients necessaris perquè puguis dur a terme una activitat que tenies abandonada. Es veuen afavorides les activitats lectives, esportives i els viatges.
 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Inquiet per qüestions econòmiques. Et preocupa el futur i com resoldràs alguns temes patrimonials. No posis tota l’energia en el mateix. Aprendre a dosificar-te t’anirà bé.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

No sempre pots sortir-te amb la teva per més bones argumentacions que tinguis. Moment de maduració. T’ajudaran la disciplina i l’empatia vers els altres per arribar a pactes.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Poden ser dies d’estudi, de paperassa o de gestions administratives diverses que et poden alterar una mica l’ànim. Tot passarà. Planeges un viatge que et fa força il·lusió.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Et sents més vital i amb ganes de passar-ho bé. Necessites mostrar els teus sentiments i afecte pels que més estimes. Si no tens fills, pensaràs seriosament a tenir-ne.
 


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Algunes ferides familiars del passat poden retornar al teu cap. Si això et produeix malestar, no dubtis en demanar ajuda. Moment de reciclar i llençar tot el que no uses.
 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Darrerament has après alguna valuosa lliçó envers els fills. Ells t’han ensenyat més del que esperaves. Si has passat uns dies capficat, vas recuperant el teu ànim a poc a poc.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Compte amb com gestiones l’enuig, sobretot per qüestions laborals. Canalitzar-ho bé serà important per evitar clavar-te el teu fibló. No siguis tan dur amb tu mateix.
 


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

FELICITATS, el Sol ha entrat en el teu signe i gaudeixes d’algunes facilitats pel que fa a la teva economia. Encetes el període una mica més reservat del que és habitual.
 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Pots experimentar la sensació que encara no has fet net i que hi ha alguna cosa més que necessites integrar per donar l’aprenentatge per enllestit. Estigues atent.
 


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Pots estar ben capficat en alguna cosa. Rebaixar la tensió t’anirà bé doncs enmig de tant de nerviosisme i obstinació pots perdre la visió objectiva del que t’envolta.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Tens fe en què algunes coses poden canviar i això és positiu. Cal no perdre l’esperança però no et confiïs en excés. Protecció material pel que fa a béns compartits.

TOTES LES NOTÍCIES