Podi en la cita final de la temporada per a Amàlia Vinyes

Després de més de quatre hores d’intensa carrera, Amàlia Vinyes ha aconseguit acabar en el podi dels 500 km. d’Alcanyís, la prova que serveix per donar per acabada la temporada de circuits a Espanya. La pilot patrocinada per SEAT Europ-Auto, Rebeld i Verisure ha fet equip amb Marcos de Diego en un SEAT Leon Cup Racer de l’equip Baporo, quallant tots dos una sensacional actuació dins de la Divisió 3, una de les més competides de la cita aragonesa.

L’arrencada va ser excel·lent per part d’Amàlia i Marcos, van rodar al capdavant de la classificació durant els primers compassos de la carrera. L’estratègia de canvi de pneumàtics i posar gasolina es va demostrar positiva fins que l’entrada a pista del Safety Car va posar realment complicat continuar a la primera plaça. A partir d’aquí, la parella de l’equip Baporo Motosrpot es va dedicar a intentar conservar la segona posició, lloc que finalment Amàlia i Marcos van ocupar en el podi.

“Ha estat una carrera molt bonica, la veritat”, assenyalava Amàlia Vinyes tot just baixar del podi. “La sortida del Safety Car a mitja prova ens va perjudicar una mica, però en una carrera de quatre hores és un fet que cal tenir en compte”. Sobre les seves prestacions al volant del SEAT Leon Cup Racer, la pilot andorrana té clar que “no he notat la inactivitat en els últims mesos en circuits. Després de fer les tandes d’entrenaments lliures i oficials ja havia recuperat el ritme i després, en carrera, he estat sempre rodant entre els millors temps”.

Respecte a la temporada vinent, “encara és aviat per decidir el programa que farem. Tinc per davant l’hivern per preparar-me físicament i, mentrestant, decidir quin programa de circuits fer. És clar que hi ha moltes possibilitats obertes i el que vull és analitzar-les amb calma per prendre la millor decisió”.

Fotoesport

TOTES LES NOTÍCIES