El 2n campionat d’Andorra de cub de Rubik aplega prop d’una seixantena de participants

Els amants del cub de Rubik s’han aplegat per segon any consecutiu a la FNAC, per tal de disputar el 2n Torneig d’aquest joc. La competició ha comptat amb la participació d’un total de 58 competidors, 12 dels quals andorrans.
La segona edició del Torneig de Cub de Rubik ha aplegat 58 participants, 12 d’ells andorrans, durant tot el dia a la zona de la FNAC Andorra. La competició s’emmarca en el calendari oficial de la World Cub Association (WCA), per això a la prova hi han participat jugadors de diversos països.

L’afició pel cub de Rubik no només mou els més grans, atès que al torneig han participat sobretot infants des dels 7 anys. Tot i això, els temps canvien d’ençà que es va inventar el cub allà pels anys 70, ja que ara els joves aprenen d’una manera particular a resoldre’l.

Com a novetat, enguany s’ha fixat una inscripció de 2 euros, per tal d’assegurar-se que els participants hi acudien. En aquest sentit, el guanyador absolut s’ha endut un viatge per Europa de 3 dies i el millor andorrà també ha rebut un ‘Smart box’ de dos dies.

TOTES LES NOTÍCIES