L’USDA diu que les futures lleis laborals són una coacció sindical

La Unió Sindical d’Andorra, USDA, ha emès un comunicat sobre el projecte de Llei de Relacions Laborals. El comunicat íntegre és el següent:

Unió Sindical d’Andorra vol expressar el seu total suport a la Sra. Rosa Gili i la seva intervenció en el consell General d’avui 23 de novembre amb motiu de la presa en consideració de les futures lleis sobre la regulació del dret sindical, convenis col·lectius i relacions laborals i que el Sr. Bardina ha convertit en la llei de coacció sindical, malauradament el projecte de llei presentat per DA no recull la realitat laboral ni social del nostre país, aquesta llei no servirà per desenvolupar els drets laborals dels treballadors del principat d’Andorra com ja vam informar en el seu dia al Sr. Bardina, també lamentem que el grup parlamentari de DA que va elaborar aquesta llei és negues a facilitar la documentació que va emprar en el moment de presentar-nos dita llei.

Però el que més greu ens sap és que es vulgui utilitzar la nostra bona fe, i quasi ingenuïtat per voler fer creure que les nostres reivindicacions i aportacions a les diferents lleis socials han estat escoltades, consensuades i debatudes, el sr. Bardina sap perfectament que això no ha estat així, el codi de relacions laboral presentat pel Sr. Bardina només buscava l’abaratiment de l’acomiadament dels treballadors Andorrans. Si algú ha fet demagògia en la sessió del consell general és sense dubte les propostes de llei presentades pel Sr. Bardina amb suport del grup parlamentari de DA. Continuem en l’elaboració de lleis de cara a la galeria però que no tindran cap incidència en la realitat social ni laboral a Andorra. Una nova oportunitat perduda de buscar unes lleis tant necessàries, consensuades, dialogades i una vegada més imperi de les majories absolutes i del “aquí mano jo”.

USDA

TOTES LES NOTÍCIES