Un home condemnat per intentar violar la fillastra demana l’absolució

El  Tribunal Superior ha vist el recurs d’un home condemnat a dos anys de presó ferma i dos de condicional per actes sexuals en grau de temptativa a una menor. Reclama l’absolució per manca de proves. La fiscalia vol que es confirmi la pena.

El Tribunal de Corts va condemnar al juliol un home a 4 anys de presó, en part ferma, per un delicte continuat d’actes sexuals sense consentiment, en grau de temptativa, a una menor. En l’època dels fets l’home era el padrastre de la nena. Ara, ha recorregut la sentència i aquest matí hi ha hagut la vista oral al Tribunal Superior.

La seva advocada considera que la víctima ha donat versions contradictòries dels incidents. També afegeix que hi havia un informe forense on s’assegurava que els actes pels quals se l’acusen eren improbables. Per tot això, en reclama l’absolució. Per la seva banda, la fiscalia creu que hi ha prou proves perquè es confirmi la condemna.

Per altra banda, el Tribunal de Corts ha vist per a sentència un judici contra un jubilat acusat de tràfic de drogues. Concretament va adquirir 40 quilos d’haixix, 27 dels quals els tenia a casa. L’home ho ha reconegut i ha al·legat que ho feia per problemes econòmics. La fiscalia demana sis anys de presó i la defensa ho rebaixa a un any i mig.

TOTES LES NOTÍCIES