Amàlia Vinyes tanca la temporada de circuits en els 500 km d’Alcanyís

La  pilot andorrana torna a la competició aquest cap de setmana en ocasió de la disputa dels 500 km d’Alcanyís, que tindran lloc a Motorland Aragón el pròxim 25 de novembre. En terres aragoneses, Amàlia farà equip amb el pilot madrileny Marcos de Diego, compartint tots dos el volant d’un SEAT Leon Cup Racer de l’equip Baporo Motorsport.
 
La prova dels 500 km no és nova per Amàlia, ja la va disputar en el 2016 al costat del també andorrà Gerard de la Casa. La carrera té una durada total de quatre hores i, per tant, es posa a prova la resistència tant de la mecànica com dels mateixos pilots. En el cas d’Alcanyís, l’època de l’any fa que les temperatures siguin bastant baixes, encara que, per sort, per a l’edició d’aquest any la previsió meteorològica parla de cels sense núvols.

En el 2017, Amàlia Vinyes no ha pogut asseure’s als comandaments del SEAT Leon Cup Racer tot el que li hauria agradat. Una inoportuna lesió d’esquena va frustrar la seva temporada en el TCR Ibèric i, per tant, la pilot patrocinada per SEAT Europ-Auto, Rebeld i Verisure té ganes de seguir acumulant quilòmetres en circuit.

“Aquest any no he tingut l’oportunitat de fer tantes carreres en circuit com en temporades anteriors”, assenyala Amàlia abans de viatjar a Alcanyís, “així que em fa molta il·lusió poder tancar el 2017 en els 500 km. És una prova dura i exigent, tant per la durada, quatre hores, com pel fred, encara que crec que aquest any els termòmetres no baixaran tant. En tot cas, aquesta carrera sempre és un repte i espero poder fer un bon paper al costat de Marcos, a qui conec des de fa ja molts anys. Ell és un pilot molt ràpid i crec que podem fer-ho bé en la nostra categoria”.

TOTES LES NOTÍCIES