Els taxistes demanen un augment de les tarifes per al 2018


L’Associació de taxistes ha demanat al Govern un increment de les tarifes per al 2018. També lamenta que l´executiu no busqui solucions per resoldre l´intrusisme.
L’augment de les tarifes superior en un 3% al creixement de l´IPC. Aquesta és la petició principal que l´ATA ha traslladat al Govern i que espera que tingui resposta abans que acabi el mes.

L’associació remarca que fa cinc anys que les tarifes no es modifiquen i que ara és el moment de revisar-les. El nou president, Felipe Ferrera, també recorda que el tema de la parada a l´Estació Nacional ha quedat només parcialment solucionat, ja que reclama un semàfor que avisi del moment que el cotxe pot avançar a la parada de la terminal.

Ferrera lamenta l´immobilisme del Govern a l´hora de buscar solucions en el tema de l’intrusisme en el sector. Es mostra resignat i recorda que aquests serveis suposen una disminució d´uns 200 euros diaris en la facturació dels taxistes.

L´ATA continua reivindicant crear una parada davant del comú d´Andorra la Vella i critica que encara no s´hagi trobat solució al fet de no poder circular per la part baixa de Meritxell per fer un servei i haver de sortir marxa enrere de la parada del carrer Pau Casals.

TOTES LES NOTÍCIES