Vila obre la porta a Vidal perquè reconsideri la sortida de DA


La decisió d’abandonar DA del conseller de Sant Julià de Lòria Joan Vidal ja ha generat les primeres reaccions. El cònsol lauredià, Josep Vila, ja ha avançat la intenció de tractar el tema en privat, mentre que l’oposició comunal es mostra respectuosa amb el que considera un afer intern de DA.Antoni Martí també s´ha pronunciat sobre la situació.

Vidal, actual conseller d’Obres i Urbanisme del comú, justificava la seva decisió, entre altres motius, per l’acostament d´Antoni Martí als liberals i a Unió Laurediana, actitud que considera un menyspreu al comitè parroquial de DA. Unes motivacions que el cònsol major, Josep Vila, no ha volgut valorar, tot i que ha avançat la intenció de reunir-se amb Joan Vidal. Vila no descarta que aquest reconsideri la decisió.

L’oposició laurediana es mostra respectuosa amb la decisió de Vidal i considera que l´afer és un tema intern de DA. Per a Antoni Martí la marxa de Joan Vidal no suposarà cap trasbals per a DA. Ha recordat que no ha estat la primera baixa del partit en els darrers temps i que per contra també hi ha hagut noves incorporacions.

La seva marxa del partit no significa que Joan Vidal abandoni el càrrec al comú. Aquesta setmana va assegurar que pensa continuar com a independent.

TOTES LES NOTÍCIES