Comprar per internet de forma més ràpida

Mentre en alguns camps les Noves Tecnologies tenen una acceleració inaudita -vegeu per exemple el sector de la realitat virtual- en altres espais el progrés va més lent. Les bateries dels smartphones són un cas clar del que acabem de dir. No obstant això, hi ha un altre exemple que sovint oblidem: els pagaments en línia.

Moltes persones, quan han de comprar alguna cosa per internet, se senten insegures. M’estaran hackejant el compte bancari? Podran robar-me després tots els diners que tinc al banc? En quantiosos casos, aquestes persones deixen de comprar per altres motius, es tracta d’un procediment massa llarg i això produeix inseguretat.

És per aquest motiu que resulten significatius els passos que des d’un temps a enrere ve donant Google. La primera empresa del món en línia ha anunciat recentment que ha simplificat els processos de compra en línia. D’aquesta manera, per adquirir productes de Youtube, el propi cercador, Google Play o mitjançant Chrome, els usuaris no hauran d’introduir totes les seves dades bancàries i personals, sempre que tinguin un compte en línia a Google.

Així, segons ha informat l’empresa, els internautes, amb tan sols uns pocs clics podran comprar els productes, i d’aquesta manera s’evitaran repetir operacions innecessàries en haver-se equivocat en algun dígit del seu compte bancari o en haver expirat el temps de sessió de compra. De moment aquesta nova funció de Google només es troba disponible per als Estats Units, però, en els pròxims mesos podria saltar a tothom.

Per Tecnonews / AMIC

TOTES LES NOTÍCIES