Concentració a la Seu per recordar que Sànchez i Cuixart porten un mes a la presó

L’ANC i Òmnium Alt Urgell han convocat per aquest dijous a les 19.30 hores una concentració davant de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell com a mostra de suport a Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, un mes després del seu empresonament per ordre de la jutgessa Carmen Lamela.

La mateixa convocatòria, sota el lema “Il.luminem tots els pobles”, es farà a altres municipis de l’Alt Urgell i de la resta de Catalunya, tot i que a Barcelona l’acte començarà més tard, a les 20.30 hores, a la plaça Sant Jaume, on es dibuixarà un gran llaç groc de llum.

Les entitats sobiranistes conviden a participar en les concentracions per mantenir viu el record dels dos dirigents de la societat civil catalana empresonats, acusats de delictes de sedició. En l’acte es demanarà de nou la seva llibertat.

Ràdio Seu

17 comentaris

  1. Bona Albert, dos exemples de persones sense valors ni autocrítica. Si fos per vosaltres, segur que encara estaríem al paleolític…

    1. No perdis el temps, a una rata li dones un llibre no el llegeix, el rossega

  2. No hubieran provocado el atentado contra los coches de la Guardia Civil. Quien insulta a la ley va a la cárcel por si los idiotas aun no os habéis enterado. Escoria!

    1. Que por cada cumple mes de carcel una mani? Joder que pesaditos !!!!! Si no hubieran liado la que liaron estarían en la calle , pero prefirieron convocar al pueblo a hacer destrozos y odiarse ! Pues ala, ahí tienen lo que querían !

    2. Mari Teijeiro rompieron mas de 7 coches de policia y aun dan por sentado de que 2 gilipollas que estaban haciendo parlamentos con un megáfono encima de los coches rebentados de la Guardia Civil son inocentes… hagamoslo nosotros con los coches de los Mossos a ver si nos hacen manifestaciones y todo éso…son mas hipocritas….

    3. No llegamos a subirnos ni al coche que ya estamos en el calabozo! Los delitos se pagan! Desde luego por proclamar La Paz no están ahí dentro!

    4. Está la gente hecha mierda, pero literal xD se puede ser tontito, vale, pero tanto… és tanta arrogancia y tanto egoísmo que no son personas ni de decir oye, es que éstos tios se pasaron 10 pueblos. Como son de su ideologia, son inocentes. Ésa es su lógica. No entra al cap de ningú això. Si uns ho poden fer tot, i tot lo que fan es legal, com tallar AVEs, aillar Andorra, trencar cotxes de la policia, fer servir gent de 90 anys com escuts humans… tot pero es que tot. Tot lo seu és legal, això també ho deia Adolf Hitler que tot lo que feia era legal…

    5. Mari Teijeiro dudalo jajaja tu rompeles un cochecito a los mossos y ya eres franquista y esperáte… es lo mateix, si han unes lleis es per algo.

    6. La vergüenza es que muchos Mossos se olvidan de que hace pocos años toda ésta gente les lanzaba piedras a ellos. És muy cómodo ignorar el deber de policia y mirar pa otro lado cuando se lo hacen a otro cuerpo policial.

    7. Nihaam Seth es que no es lo mismo que lo haga un español que ellos!!! Lo sé lo sé ! Es así de triste ……. se manifestarían para que no saliera de la carcel !!!

    8. Y la gente lo mismo, también se olvidan que a los que hoy llaman héroes eran los mismos de las cargas policiales de hace unos años. Si hay cargas policiales, sean del cuerpo que sean, es porque no tenías que estar ahí !

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES