La selecció femenina de 3×3 es classifica pel Campionat del Món 2018 que es jugarà a les Filipines

Andorra continua instal·lada en l’elit del bàsquet 3×3 mundial i ha assolit una nova fita classificant per rànquing la selecció femenina absoluta pel campionat del món que es disputarà a Manila del 12 al 16 de juny 2018. Aquesta classificació és especialment meritòria ja que molts països han començat a desenvolupar de valent els seus projectes de 3×3 arran de la inclusió del 3×3 com a nova modalitat olímpica a partir dels JJOO de Tòquio 2020. La selecció andorrana s’ha classificat com a desena del rànquing mundial i la FAB té fins a final d’aquest mes de novembre per a confirmar la seva participació a hores d’ara incerta per motius econòmics.

Argentina, Xina, República Txeca, França, Hongria, Itàlia, Iran, Kazakhstan, Malàisia, Holanda, Filipines, Rússia, Espanya, Suïssa, Turkmenistan, Estats Units, Veneçuela, Bahrain i Alemanya són la resta de països classificats.

Per la seva banda, la selecció masculina es va quedar a tocar d’aquesta classificació i haurà d’esperar alguna renúncia per a poder tenir opcions que en qualsevol cas són força remotes per la norma d’universalitat.

La FAB està treballant per fer viable la participació de les seleccions absolutes de 3×3 masculina i femenina als Jocs del Mediterrani Tarragona 2018 i als  3×3 Europe Cup Qualifiers 2018.  

FAB

TOTES LES NOTÍCIES