La revolució quotidiana de veritat

Ni  la roda, ni el foc, ni la intel·ligència artificial… Ha arribat el que per a moltes persones serà una veritable revolució: poder esborrar missatges de WhatsApp ja enviats.

Segons ha informat la pròpia app de missatgeria instantània propietat de Facebook, aquesta funció està disponible des de l’última versió del programari del programa. D’aquesta manera, tots els que actualitzin la seva app, podran esborrar els missatges dels grups o persones individuals a les que hagin manat per error alguna cosa que no devien.

Cal destacar que aquesta actualització estarà de forma progressiva disponible per a tots els sistemes operatius per a mòbils. Així tant Windows Phone, com iOS com Android, podran gaudir de l’avanç.

L’única restricció feta per WhatsApp és el temps que tindran els usuaris d’esborrar el missatge en qüestió. Un total de 7 minuts abans que l’acció sigui irreversible.

Per fi s’han acabat aquests moments de pànic en què enviem a qui no havíem alguna cosa que no podia saber. De fet, si ho pensem són tants els moments en la nostra vida en què esborrar el que s’ha dit seria del tot necessari. Infidelitats, missatges als nostres caps i caps, festes sorpresa, burles d’amics, i així en un llarguíssim etcètera.

Per Tecnonews / AMIC

TOTES LES NOTÍCIES