Trucs de maquillatge per evitar l’efecte ull caigut

El  maquillatge ens apassiona pels seus colors i textures, però també perquè ens permet dissimular petites imperfeccions: ulleres, granets, brillantors, etc. Per exemple, ens pot ajudar amb l’anomenat efecte ull caigut, que algunes persones tenen de forma natural i als altres els surt amb l’edat, quan les parpelles perden elasticitat i comencen a caure.

Com pots saber si és el teu cas? Mira’t en un mirall de front i fixa’t en si la part que es mou de la parpella es veu o no. Si aquesta zona queda oculta o encaputxada vol dir que els teus ulls requereixen d’una tècnica específica per poder-los treure partit. En cas contrari corres el risc que semblin més petits o tristos.

Stop efecte ull caigut
Stephanie Lange és una maquilladora i youtuber australiana que té un munt de tutorials a internet relacionats amb l’efecte ull caigut i com dissimular-ho a través del maquillatge. I parla per experiència pròpia!

Aquí van alguns dels seus consells:No apliquis l’il·luminador a tot el parpella. Per crear un efecte lífting és millor utilitzar-sol sota l’arc de la cella i al lacrimal.

L’ombra d’ulls ha d’anar més enllà de la parpella mòbil i difuminar-la per les vores. Com ho sabràs? Si en obrir els ulls el color desapareix és que has de pintar una mica més amunt. No utilitzis una ombra massa fosca.

Per a la ratlla de l’ull, Stephanie recomana utilitzar llapis d’ulls i pintar la línia arran de les pestanyes, així com la línia d’aigua interna, perquè la parpella sembli més àmplia.
No utilitzis ombres fosques a la parpella inferior, perquè només acentuarás l’efecte ull caigut. L’única cosa que has de fer és equilibrar el color amb el de la parpella superior.

La màscara de pestanyes serà la teva gran aliada. Aplica de l’arrel a les puntes en ziga-zaga perquè es vegin més llargues i plenes de volum. Un altre truc? Mantingues la mirada cap avall o tanca els ulls mentre s’asseca el maquillatge perquè no et quedin aquestes antiestètiques taques a la parpella, que a més són molt difícils de treure sense fer malbé la resta del maquillatge.

En el següent vídeo pots veure com ho fa Stephanie, que es pinta un ull bé i un altre “malament” perquè puguis notar la diferència (està en anglès però només cal que et fixis en la imatge).

Per www.bellezaactiva.com / AMIC

TOTES LES NOTÍCIES