S’entreguen els guardons del VIII Premi de narrativa fantàstica i de terror

El  VIII Premi de narrativa fantàstica i de terror ha comptat amb un total de 83 treballs, entre les modalitats escrita i audiovisual. Els membres del jurat, format per tècnics del comú d’Encamp i els escriptors professionals Iñaki Rubio, David Arrabal, Àlex Puig i Martín Blanco, han determinat els guanyadors i finalistes de cada categoria.

En la modalitat escrita de la categoria infantil, el guanyador ha estat Daniel Galindo, amb el relat ‘SOS’, i s’ha emportat un xec valorat en 100 euros per a la compra de llibres. En aquesta categoria, la finalista ha estat, Zoe Fernàndez, que ha estat premiada per la història ‘El secret del barri fantasma’ amb un xec valorat en 75 euros per a la compra de llibres.

En la categoria juvenil de la modalitat de narrativa, el guanyador d’un Ipad mini i un xec valorat en 50 euros per a la compra de llibres ha estat Inés Vaíllo, amb el relat ‘Phanghya’. Natàlia Garrancho, amb la història ‘L’última parada’, ha quedat finalista i ha guanyat un lector de llibres digital i un xec valorat en 50 euros per a la compra de llibres. 

Finalment, en la categoria d’adults, Mònica Bordas, amb el relat ‘Mal per mal’, ha assolit el primer premi amb un guardó de 600 euros. El segon, guardonat amb 350 euros, ha estat per Santiago Casas, amb ‘Karma’.

Pel que fa a la modalitat de vídeo, s’ha premiat amb 350 euros el reportatge ‘El joc’, realitzat per Toni Riba i Roc Adran.

Les obres han estat publicades a la web i, a banda de ser valorades pels membres del jurat, també les ha pogut valorar tothom qui ho ha desitjat. A la web del comú s’han registrat més de 1.500 votacions.

TOTES LES NOTÍCIES