Horòscop del 6 al 12 de novembre


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Et pots trobar que es qüestionin les teves intencions i veure’t donant explicacions. No les donis si no ho creus necessari però potser és moment d’escoltar als altres.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Si esperaves col·laboració o començar alguna associació, és una bona etapa per a les aliances i els pactes. Pots tenir l’oportunitat de fer les paus amb algú del passat. 


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Pots sentir-te tip de la teva feina o amb ganes de fer canvis en aquest terreny. Evita prendre decisions precipitades que posarien en risc la teva economia. Cerca opcions.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
L’economia ha millorat una mica però no és suficient. Si segueixes fent el mateix, obtindràs els mateixos resultats. Toca innovar i arriscar una mica per obtenir ingressos.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
No sempre ets tan valent com voldries i després et sents malament amb tu mateix. Tots tenim debilitats i tu també. Accepta els teus punts dèbils i treballa’ls per avançar.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

No magnifiquis coses poc importants o les teves relacions es complicaran. Practica la fe en tu mateix i en els altres per mantenir la ment sana i amb bona disposició. 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Per molt que tu vulguis signar la pau, sembla que hi ha qui segueix cercant el teu taló d’Aquil·les. Si no vols conflicte, el millor per a tu serà evitar certes persones.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Pots enganyar als altres però no a tu mateix. Saps que hi ha coses que poden avançar i mirar cap a un altre costat no és el millor. Com més sincer siguis, abans ho resoldràs.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Saps que no et pots queixar. De fet ets especialista a trobar el més positiu de cada qüestió, però darrerament ambiciones quelcom més. Persevera per aconseguir-ho.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

La paciència no és infinita i pots haver de mossegar-te la llengua per no ofendre. Saps molt bé que val més el que es calla que el que es diu. Espera el moment adequat.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

El panorama amistós ha canviat. Amics que creies per sempre han desaparegut i d’altres amb qui vas començar malament, s’han quedat. Extrau el millor de cada experiència.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Vols viatjar i descobrir nous paisatges i horitzons. Si no t’ho pots permetre, cercaràs la manera d’evadir-te amb l’art o la música. Nous contactes amb l’estranger.

TOTES LES NOTÍCIES