S’obren les inscripcions per al tercer ‘Masterxef infantil’ de la Seu d’Urgell

La Seu d’Urgell celebrarà el Dia de la Infància (que es commemora el 20 de novembre) amb l’organització de la 3a edició del ‘Masterxef Infantil’ de la ciutat. Aquesta activitat tindrà lloc dissabte 18 de novembre, de les 10 del matí a les 12 del migdia a la Sala de Sant Domènec.

El concurs de caire local està pensat per a un màxim de 40 infants d’edats compreses entre els 7 i els 12 anys. Les inscripcions s’obren aquest dilluns vinent, dia 6, i es podran fer a l’oficina de Turisme Seu, a l’Espai Ermengol.

L’activitat es realitzarà de manera semblant a com es desenvolupa en el conegut programa televisiu. Per fer-ho més dinàmic, la participació dels nens i nenes serà per grups i, com a novetat d’enguany, hauran de crear el seu propi restaurant. Així, se’ls anima a aprendre com parar taula, tenir cura de la presentació, elaborar plats i servir.

La proposta compta amb la col·laboració de diferents restauradors de la comarca. Durant l’activitat es repartirà els infants en quatre equips, i cada equip comptarà amb l’ajuda d’un restaurador professional de la comarca.

La regidora d’Infància i Joventut de l’Ajuntament de la Seu, Sílvia Iscla, ha explicat que des del consistori es continua “potenciant activitats lúdiques i educatives que sorgeixen de peticions del Consell Municipal d’Infant”. A més a més, Iscla creu que en aquest cas “és una activitat que té molt èxit i molta participació”. La regidora ha agraït el suport de “col·laboradors, voluntaris i treballadors que fan possible una edició més del Masterxef Infantil”.

Premis
Hi haurà 4 categories de premis: millor taula parada, millor presentació, millor servei i millor menjar.

El jurat estarà compost per membres del món de la restauració i l’hostaleria i empreses d’alimentació de la comarca.

Es pot trobar més informació a l’Oficina Jove de l’Alt Urgell, (973355608) o bé al correu joventut@aj-laseu.cat.

TOTES LES NOTÍCIES