Andorra Televisió emetrà les curses amb andorrans als Jocs

Les carreres en què participin els representants andorrans en els pròxims Jocs Olímpics de Pyeongchang (Corea del Sud) es podran veure en directe al Principat gràcies a Andorra Televisió.

Serà la primera vegada que la televisió andorrana faci la cobertura de la presència andorrana als Jocs Olímpics d’hivern. Igualment, també es podran seguir en directe les cerimònies d’inauguració i cloenda de la cita esportiva del mes de febrer.

Aquest anunci es va fer dilluns durant el programa “El dia E” d’Andorra Televisió. “Això significa que el televident andorrà podrà veure en directe, a hores intempestives, i després en diferit, a hores més normals, la competició dels atletes andorrans”, va explicar el director de Ràdio i Televisió d’Andorra, Xavi Mujal. “El més interessant i destacable és que, dins de la feina que se suposa que ha de fer una televisió pública com la nostra, és un pas endavant important poder donar la cobertura dels nostres esportistes a través de la seva televisió”, ha assegurat Mujal en declaracions que recull el portal web de la televisió pública andorrana.

FAE

TOTES LES NOTÍCIES