Horòscop del 30 d’octubre al 5 de novembre


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Treus el teu costat més sexy i si tens un objectiu, no dubtaràs a utilitzar les teves millors armes de seducció. Despeses que vénen d’una associació o acord econòmic.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Si necessites assessorament, no dubtis, ho estàs deixant passar i el temps corre. Els assumptes de parella s’activen i posen de manifest possibles problemàtiques a resoldre.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Hàbits perjudicials poden complicar el bon ritme diari. Només és qüestió d’organitzar-se. Pren-te el temps necessari per a fer que tot funcioni millor i veuràs la recompensa.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Període per divertir-te més del que és habitual. Pots descobrir una nova manera de passar-ho bé o potser inicies una feina que t’omple i t’oblides que estàs treballant.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Un dels propòsits en les setmanes vinents és posar la casa al dia. Tens alguns assumptes domèstics força endarrerits i vols reprendre’ls. La mare demana la teva atenció.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Durant un temps has callat i has preferit quedar-te al marge d’algunes qüestions per no crear problemes però ara ja no vols mantenir el silenci. Compte amb les formes.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Plans de pensions, comptes corrents, préstecs, hipoteques… pots veure’t envoltat de papers per fer canvis en la teva economia. No tinguis pressa per prendre una decisió.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

L’amor et visita i tu estàs ben encantat. Mira enrere i no repeteixis patrons que saps que no funcionen. Si hi havia friccions amb un fill, possibilitats d’arreglar-ho.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Esperes quelcom però no saps del tot el què. Sents que les coses han canviat i t’has d’adaptar. No t’agrada massa però saps també que d’aquí a un temps podràs moure fitxa.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

No permetis que l’estrès i les obligacions t’afectin fins al punt de perdre l’amabilitat o el bon humor. Posa límits al que no deixa que la teva vida sigui agradable.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Tens idees interessants però per treure’n profit has d’organitzar-te. Assumptes familiars reclamen la teva atenció. Descansa el que sigui necessari i vigila amb l’estrès.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Arriba l’època de l’any que et fa sentir especial. La foscor i dies més freds conviden a la lectura i al recolliment. Possibles notícies d’una amistat que creies perduda.

TOTES LES NOTÍCIES