Martí presideix el Comitè d’Honor de les finals de les copes d’Europa 2018 i del Món 2019

El  cap de Govern, Antoni Martí, ha afirmat que la celebració de les Finals de la Copa d’Europa 2018 i les Finals de la Copa del Món 2019 visualitza la gran tasca que s’està fent en el món de l’esport, i de la promoció turística a través de l’esport. Ho ha fet en la seva intervenció a l’acte de constitució del Comitè d’Honor que presideix el cap de Govern.

Antoni Martí ha coincidit amb el cònsol de Canillo, Josep Mandicó, el president de la FAE, Albert Coma, i el director del comitè de les finals, Conrad Blanch, membres tots del Comitè d’Honor, que la celebració d’esdeveniments esportius d’alt nivell, posicionen Andorra com un país de referència en aquest àmbit. De la mateixa manera, han convingut que el ressò mediàtic que suposa acollir la Copa del Món defineix el Principat com una de les destinacions de neu més importants d’Europa.

Martí ha reafirmat l’aposta que el Govern ha fet i seguirà fent en aquests projectes esportius, recordant l’important pressupost que Andorra Turisme destina a les campanyes de neu. En aquest sentit Martí ha assenyalat que el “país se sap fer gran a l’hora d’organitzar importants cites” i ha volgut agrair la gran tasca de públics i privats així com de tots els comuns, afegint que aquest tipus d’esdeveniments, es facin a la parròquia que es facin, són positius pel país i que milloren i exporten Andorra com a marca potent en el domini de la neu, marca que, en paraules del cap de Govern, s’ha de preservar.

El màxim responsable de l’Executiu ha recordat els importants passos que ha fet el Principat acollint campionats de neu mundials des de l’any 2012 fins a l’important fita que suposa organitzar una final de la Copa del Món el 2019. Martí ha valorat la tasca que s’està duent a terme per a acollir aquestes proves d’alt nivell des de Grandvalira, des de la Federació Andorrana d’Esquí, el Comú de Canillo i els diversos clubs d’esquí. També ha reivindicat la feina dels treballadors de l’estació dels diferents organismes i de les administracions per a aquest projecte de país.

Aquest matí s’ha iniciat el compte enrere per a la celebració de les finals de la Copa del Món del 2019 a Soldeu amb la constitució del Comitè d’Honor, presidit pel cap de Govern. El març vinent es durà a terme la celebració de les finals de la Copa d’Europa.

Foto: SFG

TOTES LES NOTÍCIES