El Festival de Titelles d’Encamp i el Pas de la Casa aplega més de 3.000 espectadors

El  festival de titelles d’Encamp i el Pas de la Casa ha reunit més de 3.000 espectadors durant el cap de setmana. Xefs a càrrec de Teia Moner ha estat el plat fort de la programació. Una proposta que combina damunt de l’escenari màgia, titelles i gastronomia.

Més de 3.000 espectadors han gaudit durant tot el cap de setmana de la setzena edició del Festival de Titelles. Una cita ineludible que ha aconseguit emplenar la sala de festes del Pas de la Casa i la del Complex Esportiu Sociocultural d’Encamp.

Teia Moner una de les artistes habituals del festival ha portat fins al Principat l’espectacle ‘Xefs’, una proposta que ha convidat els menuts a descobrir com les estacions ens desperten els sentits. La polifacètica titellaire, dona vida a quatre mags, que representen les quatre estacions de l’any i les seves receptes gastronòmiques.

Amb el cartell de complet en cadascuna de les representacions, el Festival de Titelles d’Encamp treballa per ampliar-ne la durada de cara a l’any vinent i convertir-se en un referent del món titellaire.

TOTES LES NOTÍCIES