El Centre de Formació d’Adults celebra 20 anys amb l’objectiu de respondre a la nova demanda formativa

El Centre de Formació d’Adults (CFA) ha celebrat, aquest dimecres al vespre, el seu 20è aniversari, a la sala polivalent del Centre de Formació Professional a Aixovall. L’acte ha estat presidit pel cap de Govern, Toni Martí, que en el seu discurs ha dit que el CFA té una doble missió principal: la cohesió social i fomentar l’opinió crítica. A l’acte oficial de celebració també hi ha assistit el ministre d’Educació i Ensenyament Superior, Eric Jover, qui ha destacat la importància del centre a l’hora de donar oportunitats a tota aquella gent que en un moment determinat de la seva vida no les va tenir. El CFA compta amb uns 250 alumnes inscrits.

Aquest dimecres al vespre s’ha celebrat l’acte principal del 20è aniversari del Centre de Formació d’Adults, a la sala polivalent del Centre de Formació Professional a Aixovall. L’acte l’ha presidit el cap de Govern, Toni Martí, que en el seu discurs ha posat de manifest la doble missió del centre: la cohesió social i fomentar l’opinió crítica, per tal d’ajudar els alumnes a interpretar la realitat i formar-se una consciència ciutadana, que alhora els hi obri noves oportunitats professionals. Martí també ha apostat perquè el CFA continuï evolucionant i s’adapti a les noves demandes formatives, per tal d’arribar a un major nombre de persones. En aquest sentit, el cap de Govern ha apuntat que l’evolució del centre ha de seguir encaminada a establir acords de col·laboració amb les institucions del país, a implementar el nou model de graduat lliure unit al Pla estratègic i, també, a ampliar la formació de llengües estrangeres, a més de la formació sobre la història d’Andorra.

Per la seva banda, el ministre d’Educació i Ensenyament Superior, Eric Jover, en declaracions als mitjans, ha destacat la importància del centre a l’hora de donar oportunitats a tota aquella gent que en un moment determinat de la seva vida no les va tenir. Actualment, el CFA compta amb uns 250 alumnes inscrits. Jover ha destacat el compromís del Govern per desenvolupar eines que ajudin a l’alfabetització de la gent del país, a aquells que vulguin formar-se per graduats lliures i a aquells que vulguin seguir una formació no reglada, com ara els cursos de l’entorn digital.

ANA

TOTES LES NOTÍCIES