L’escola andorrana de Santa Coloma s’ampliarà amb 25 noves aules

El  Govern ha convocat aquest dimecres un concurs d’idees per seleccionar un arquitecte que redacti el projecte d’ampliació de l’escola andorrana de Santa Coloma. L’obra consistirà en l’ampliació del centre per tal de guanyar fins a 25 noves aules, amb una superfície total útil de 1.500 metres quadrats i 800 metres quadrats de patis. D’altra banda, s’ha aprovat la licitació de la contractació del material necessari per muntar un pis pilot accessible que es trobarà al Servei d’assessorament i subministrament de productes de suport i en què es podrà consultar les diferents ajudes tècniques que gent gran i persones amb discapacitat tenen al seu abast.

El Govern ha iniciat els tràmits per tirar endavant l’ampliació i reforma de l’escola andorrana de Santa Coloma, tal com ja va anunciar el cap de Govern, Toni Martí, durant el debat d’orientació política del mes de setembre. Així, s’ha aprovat la convocatòria d’un concurs d’idees per seleccionar l’arquitecte que redacti el projecte i dirigeixi les obres.

Les obres d’ampliació i reforma es faran sobre la part de l’edifici que es troba al carrer Prat Salit, que actualment és de planta baixa. L’objectiu és ampliar-la fins a la quarta planta de l’escola i engrandir el pati existent en aquesta planta, guanyant 800 metres quadrats més. Amb l’ampliació l’escola guanyarà 25 noves aules, que suposen 1.500 metres quadrats més de superfície.

El ministre portaveu, Jordi Cinca, ha remarcat que un dels aspectes que més es valorarà del projecte és que disposi d’una planificació que permeti fer les obres sense alterar el funcionament de l’escola.

Tenint en compte l’envergadura del projecte, s’atorgaran premis per als tres millors projectes, que ascendiran a 15.000, 7.500 i 3.750 euros.

Pis pilot

D’altra banda, el Govern ha aprovat la licitació de la contractació del material necessari per muntar un pis pilot accessible que es trobarà al Servei d’assessorament i subministrament de productes de suport, a Clara Rabassa. Consistirà en un pis mostra en què es podran veure els productes de suport adreçats a les persones grans o amb discapacitat i on també podran rebre informació sobre les diferents ajudes tècniques que tenen al seu abast. Aquest concurs servirà per contractar el material que servirà per muntar aquest pis pilot. Cal destacar que aquest habitatge de mostra s’emmarca en el programa integral d’accions per millorar la qualitat de vida de la gent gran que es va presentar la setmana passada i que preveu 21 accions per al benestar i la qualitat de vida de la gent gran.

ANA

1 comentari

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES