Horòscop del 9 al 15 d’octubre


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

T’anirà bé comptar fins a deu abans de dir el que penses. Pots usar la paraula com una arma gairebé letal i després et podries penedir. Estàs més crític del que és habitual. 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Et fixes en detalls que normalment et passen desapercebuts, és com si de cop la teva mirada comptés amb una lupa o un filtre especial. També ho aplicaràs amb tu mateix.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Et pots sentir eufòric perquè les coses es posen al seu lloc, però no ho deixis tot en mans del destí. Tu també has de fer certes accions que mobilitzin el que no t’agrada.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Sentir enveja és normal, però si et tortures, és que hi ha alguna cosa que has de millorar en tu. Fes activitats que t’agraden i t’omplen i veuràs com recuperes la confiança.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
No t’agrada deixar les coses a mitges i et sobrecarregues de feina. Però no ets un heroi, posa límits i no oblidis que el més important, té lloc fora de l’horari laboral.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Tens capacitat per treure substància on altres no poden veure res. Aprofita aquesta habilitat per avançar cap als teus projectes personals. Si tu ho tens clar, no esperis.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Tot i que acostumes a ser amable i sempre tens un somriure pels altres, no sempre funciona i potser et trobaràs amb algú amb qui has de posar límits. Equilibri sentimental.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Si tens problemes per dormir i sents que quelcom et neguiteja, no dubtis en escriure-ho o fer-ho saber a algú de confiança. Pot ser que en verbalitzar-ho ho vegis més clar.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Voler programar el futur pot provocar ansietat. No deixis que la impaciència et venci, persevera en el que vols. No és segur que ho assoleixis però és millor intentar-ho.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Comences a veure les coses d’una altra manera. Tot i que no perds el teu sentit de la realitat, una actitud més positiva, atraurà experiències noves i algunes molt bones.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Sents que has de cercar altres horitzons i ampliar coneixements. La realitat immediata i quotidiana se’t va quedant petita. Vols viatjar, si més no, ganes no te’n mancaran.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Vols compartir coses molt íntimes amb la parella, un professional de la psicologia o amb qui sigui. Fes un cop d’ull a les finances. Cal posar-se al dia i organitzar-se.

TOTES LES NOTÍCIES