300 motocicletes omplen els carrers

Unes 300 motocicletes de totes les marques i cilindrades han recorregut aquest diumenge les carreteres del Principat. Es tracta de la 15a concentració que organitza el Moto Club d’Andorra, una prova clàssica en el calendari que reuneix participants arribats d’Espanya, França, Bèlgica i Andorra.

La concentració és una cita ineludible per a molts amants de les motos, tant d’aquí com de fora. Durant dos dies comparteixen experiències, però sobretot aprofiten per conèixer racons del Principat allunyats de les típiques rutes turístiques.

Alguns són veterans en aquesta cita andorrana i amb ganes de continuar sumant edicions. Aquest tipus de cites persegueixen altres objectius més enllà de conviure i compartir experiències. Des del Moto Club d’Andorra es pretén que concentracions com aquestes també serveixin per conscienciar sobre els perills que pot comportar circular sobre dues rodes.

Aquest diumenge la festa ha continuat amb la sortida d’Arinsal en direcció Ordino. Al migdia l’estació de Pal serà el punt d’arribada que clourà aquesta 15a edició de la concentració.

TOTES LES NOTÍCIES