La relació del vidre i la gastronomia ben present en les IX Jornades d’Arts del Vidre d’Escaldes

Un any més i ja en van 18, Escaldes-Engordany ha tornat a experimentar amb el vidre i els seus encants en la celebració de la IX Jornades d’Arts del Vidre. En aquesta edició, una de les temàtiques principals és la relació de la gastronomia i el vidre.

El Centre d´Art d´Escaldes-Engordany ha acollit un any més, les Jornades d’Arts del Vidre que han servit per mostrar els encants i secrets d´un dels materials més fràgils i durs de l´art. La novena edició d´aquesta iniciativa ha aplegat artistes d´arreu d´Europa, sobretot de Barcelona, per tal d´exposar les seves obres.

Com ja és habitual, les jornades s´han iniciat amb la rebuda dels artistes al CAEE, per tal de donar el tret de sortida a un cap de setmana carregat de tallers, conferències i exposicions. A més, en aquesta ocasió hi haurà un èmfasi especial en la relació del vidre i la gastronomia, de la mà de Luesma & Vega, que elaboren peces per al restaurant de Ferran Adrià.

Les jornades s´allargaran fins aquest diumenge amb un espectacle al carrer i les activitats s’aniran alternant entre el CAEE i la plaça Coprínceps.

TOTES LES NOTÍCIES