200 participants recorren el país per superar el Gimkna’t a 7 bandes

Tot i que no és un dia lectiu, els carrers són plens d’infants i joves carregats amb motxilles. Es tracta de la Gimkna’t a 7 bandes , que se celebra a totes les parròquies del país i en la qual participen prop de 50 equips. Sota la temàtica del malbaratament alimentari, els participants hauran de fer front a diverses proves relacionades amb l’alimentació.

Són prop de 200 infants i joves d’entre 12 i 20 anys amb ganes de passar un dissabte divertit replet de proves i reptes repartits arreu del país. Un per un els participants han passat a recollir els seus passaports, motxilles i dinar per passar el dia fora de casa.

Amb el tret de sortida, els participants no perden temps per arribar fins a la primera prova.

L’objectiu de la Gimkna’t a 7 bandes promoure la utilització del transport públic i donar a conèixer els diferents punts d’informació juvenils i centres joves del país. Una gimcana amb proves físiques i d’habilitat en la qual els participants han de demostrar els seus coneixements sobre temes com l’alimentació o la sostenibilitat.

El comptador ja està en marxa, i els infants s’hauran d’organitzar de la millor manera possible per ser els primers a superar totes les proves i arribar a la plaça del Consell General. Entre els premis que estan en joc hi ha un viatge a Salou amb l’entrada al Ferrari Land, un forfet per a la temporada d’hivern a Vallnord, entrades per a Caldea o una estada al refugi de Comapedrosa. 

TOTES LES NOTÍCIES