En marxa el concurs a Instagram ‘Colors de Tardor’

El  Parc Natural del l’Alt Pirineu ha posat en marxa el concurs de fotografies ‘Colors de tardor’ que organitza per cinquè any consecutiu a la xarxa Instagram. Fins al 19 de novembre, la ciutadania pot participar en aquesta proposta, que pretén donar difusió als paisatges singulars de l’espai natural.

Per prendre-hi part cal ser seguidor del compte Instagram @pnaltpirineu, amb un usuari públic. Després, els participants han de penjar les fotografies realitzades en l’àmbit del Parc Natural i els 15 municipis de la seva àrea d’influència, incloent el nom del lloc i les etiquetes #colorsdetardorPNAP2017 i #pnaltpirineu. Cada persona podrà aportar quatre fotografies com a màxim. En cas de les fotografies de detall, només s’admetran les que corresponguin a espècies autòctones del Parc Natural.

Un jurat integrat per tres persones vinculades al món de la natura, el paisatge i el Parc Natural serà qui valorarà l’originalitat i la qualitat artística de les fotografies, i decidirà les tres guanyadores. El veredicte del jurat es farà públic el pròxim 15 de desembre i la publicitat del resultat es podrà veure a la pàgina web del Parc, el butlletí informatiu “El Parc informa” i el Facebook, així com diversos canals informatius.

Tres premis

El llistat de premis és el següent:

Primer premi: Lot de llibres i mapes del Parc Natural valorat en 125 €, productes del parc vinculats a la tardor: un lot de licor d’avet i bolets secs de l’agrobotiga el raconet de Castellbò, una infusió i sal amb herbes del Parc de les Olors d’Araós i una caixa de galetes de nous de la Pastisseria la Lionesa de Sort.

Segon premi: Lot de llibres i mapes del Parc Natural valorat en 75 €, productes del parc vinculats a la tardor:  un lot de licor d’avet i bolets secs de l’agrobotiga el raconet de Castellbò, una infusió i sal amb herbes del Parc de les Olors d’Araós, una caixa de galetes de nous de la Pastisseria la Lionesa de Sort.

Tercer premi: Lot de llibres i mapes del Parc Natural valorat en 40 €, productes del parc vinculats a la tardor:  un lot de licor d’avet i bolets secs de l’agrobotiga el raconet de Castellbò, una infusió i sal amb herbes del Parc de les Olors d’Araós i una caixa de galetes de nous de la Pastisseria la Lionesa de Sort.

Ràdio Seu

TOTES LES NOTÍCIES