Coll de Nargó celebra la 23a Fira del Rovelló

La  Fira del Rovelló de Coll de Nargó, l’esdeveniment micològic de referència a l’Alt Urgell, arriba a la 23a edició. Al llarg d’aquest dissabte, dia 7, la població oferirà parades relacionades tant amb els bolets com amb d’altres productes artesans i hi haurà activitats per a totes les edats.

La jornada començarà de bon matí amb un esmorzar per als participants. A la plaça de l’Ajuntament s’ha programat activitats per als infants: de 2/4 de 12 a 2/4 d’1 del migdia, tambors Tam Tam; de la 1 a les 2, Mosaics de tardor; de les 3 a les 4 de la tarda, puzzles, i de les 5 a les 6, portallapis de fang.

Paral·lelament, a les 10 del matí es farà el lliurament de premis del concurs de Cartells de la fira. Una de les novetats destacades serà la presència d’un rocòdrom de 8 metres, entre 2/4 d’11 del matí i 2/4 de 2 del migdia. A la tarda, de 4 a 6, es farà un taller de Patchwork amb la Laura Mortés al costat de la seva parada.

A les 5, a la Sala Polivalent, hi haurà una xerrada sobre Micologia amb Andrés Valverde, de la Societat Catalana de Micologia. Finalment, a les 7 i també a la Sala Polivalent, l’escriptor Marcel Fité presentarà el llibre ‘Escacs d’amor i de mort’, amb la presència també de la reconeguda autora pallaresa Maria Barbal.

Ràdio Seu

TOTES LES NOTÍCIES