Andorra Telecom afegeix funcionalitats a la seva app mòbil

Andorra Telecom ha llançat una nova actualització de la seva app per a dispositius mòbils. Aquesta actualització inclou, d’una banda, millores en la funcionalitat de comandament a distància del descodificador de la companyia (ajustar el volum i posar en silenci) i, de l’altra, permet fer recàrregues de targetes de prepagament i consultar-ne el saldo. A més d’aquestes millores funcionals, també s’han actualitzat altres aspectes tècnics menors.

Aquesta actualització, que està disponible des d’aquesta setmana per tots els usuaris de l’app, és la primera d’un seguit de millores previstes que es duran a terme durant els propers mesos.

L’aplicació d’Andorra Telecom que permet, entre d’altres funcionalitats, consultar el consum dels productes en temps real, descarregar les factures en format electrònic, controlar el descodificador de la televisió i veure els tràilers de les pel·lícules en cartellera, està disponible pels sistemes operatius iOS i Android. Aquesta app es va presentar l’octubre de l’any passat i acumula més de 10.000 descàrregues entre les dues plataformes.

(Foto: ANA)

TOTES LES NOTÍCIES