La Policia alerta d’una estafa que insta a cobrar una herència

El  cos de Policia alerta d’un intent d’estafa que ja han patit diverses persones al Principat. Les darreres setmanes el Cos de Policia ha rebut les denúncies de diversos ciutadans, que havien rebut cartes, trucades o e-mails, per part d’un advocat estranger, on els deien que havien de cobrar una herència.

La quantia a cobrar era molt elevada, i se’ls hi demanava que es posessin en contacte amb aquest advocat, per tal de procedir al cobrament dels diners. El modus operandi d’aquests estafadors consistiria en enviar les cartes a les víctimes intentant que aquestes els hi facilitin les seves dades personals, i un avançament de diners per tal de procedir a l’aixecament del testament fals.

Hem pogut constatar que la redacció de les cartes no és correcta, i per tant és fàcil identificar que no es tracta d’un document real d’un despatx d’advocats, ja que hi ha nombroses incoherències.

Es recomana a tots els ciutadans que rebin aquest tipus de cartes, trucades o e-mails, en primer lloc que no contestin ni facilitin les seves dades personals, i en segon lloc posar-ho en coneixement del Cos de Policia.

(Text: cos de Policia)

TOTES LES NOTÍCIES