El Govern duplicarà les aportacions als damnificats pels huracans al Carib

El Govern, a través del Ministeri d’Afers Exteriors, duplicarà les aportacions que rebi la Plataforma d’ONGs d’Andorra per la crida a favor de les poblacions i dels damnificats del Carib que han patit els devastadors efectes dels huracans Irma i Maria.

La ministra d’Afers Exteriors, Maria Ubach, ja va avançar als països iberoamericans que Andorra aportaria una contribució voluntària a aquestes emergències, en el marc de la trobada iberoamericana organitzada a Nova York fa dues setmanes.

Fins a l’actualitat, el Govern sempre ha aportat una contribució voluntària a les crides de la plataforma d’ONGs d’Andorra, però en aquesta ocasió, s’ha decidit contribuir amb la mateixa quantitat que recapti la Plataforma, i motivar així, la resposta solidària de la societat del Principat.

Així mateix, el Ministeri d’Afers Exteriors també contribuirà econòmicament a favor dels damnificats de Mèxic arran del fort terratrèmol que va patir el país centreamericà fa dues setmanes. L’aportació es canalitzarà a través de la Plataforma d’ONGs d’Andorra i la Creu Roja Mexicana.

TOTES LES NOTÍCIES