SDP presenta 24 esmenes a la proposició de llei de l’emprenedoria

El  conseller general d’SDP, Víctor Naudi, ha presentat vint-i-quatre (24) esmenes a la proposició de llei de suport als emprenedors, la seva internacionalització i el seu finançament. Aquestes esmenes s’adrecen a modificar la proposta amb la finalitat de millorar l’adaptació de la llei a la realitat del país.

Es vol atansar més el text legal a la formació dels joves en la cultura emprenedora, la potenciació d’habilitats i competències i no pas la inculcació (esmena segona).

També s’esmena la proposició pel que fa a la possibilitat que plantejava de donar ajudes a emprenedors residents encara que no desenvolupin la seva activitat a Andorra. SDP voldria que aquestes ajudes es quedin al país (esmena cinquena)

Alhora un dels objectius principals és adaptar el redactat de la llei a la realitat del país donant per fet la construcció d’un únic Punt d’Informació a l’Emprenedor atesa la dimensió d’Andorra (esmenes onzena i dotzena), i també es precisa que només hi ha una administració educativa a Andorra, el ministeri encarregat de l’Educació (esmena vuitena).

En línia amb les esmenes anteriors i per facilitar el caràcter canviant de l’emprenedoria, SDP entén que els passos a seguir per a la constitució d’una Societat Limitada d’Emprenedoria o per a la inscripció registral de l’emprenedor han de quedar determinats per via reglamentària (esmenes catorzena i setzena).

A més, es presenten també una sèrie d’esmenes adreçades a millorar els conceptes, el caràcter formal i la correcció del text (primera, tercera i desena).

(Text: SDP)

 

TOTES LES NOTÍCIES