La pluja no impedeix celebrar el 16è Aplec de Sant Romà dels Vilars amb les activitats tradicionals

Prop  d’un centenar de persones han celebrat, aquest dissabte, el tradicional Aplec de Sant Romà dels Vilars. La setzena edició ha estat passada per aigua, però això no ha impedit als veïns de la parròquia reunir-se al paratge de la capella i celebrar la missa solemne, a més de gaudir d’un aperitiu organitzat per la Unió Pro-Turisme d’Escaldes-Engordany. El Duet Sarau ha posat música a una diada que, segons el cònsol menor del comú escaldenc, Marc Calvet, és un espai de trobada i “de retrobament amb les tradicions escaldenques.

La pluja no ha impedit que els veïns de la parròquia d’Escaldes-Engordany celebressin, aquest dissabte, la setzena edició del tradicional Aplec de Sant Romà dels Vilars. Prop d’un centenar de persones han pujat fins al pla de la capella, on el mossèn d’Escaldes-Engordany ha oficiat la missa solemne i ha beneït el terme. Després de l’ofici religiós, la nova junta de la Unió Pro-Turisme d’Escaldes-Engordany ja tenia a punt un generós aperitiu, del qual n’han gaudit tots els assistents. El Duet Sarau, amb la seva actuació musical, ha estat l’encarregat de posar animació a una diada passada per aigua.

El cònsol menor d’Escaldes-Engordany, Marc Calvet, ha lamentat el dia plujós, però ha explicat que l’Aplec de Sant Romà dels Vilars “és una tradició que agrada i que, quan fa bo, veus les famílies jugant”. A més, Calvet ha destacat que aquesta diada és un espai de trobada i “de retrobament amb les tradicions escaldenques”.

ANA

TOTES LES NOTÍCIES