Els usuaris dels horts del Sucarana acomiaden la temporada amb el tradicional dinar

Tot i que encara es treballaran els conreus fins a principis de novembre, perquè queden alguns productes per collir, aquest dijous al migdia s’ha celebrat el tradicional dinar de cloenda dels horts del Sucarana, a la llar de jubilats d’Escaldes-Engordany. Com ja és habitual, el dinar s’ha elaborat, entre d’altres, amb productes conreats pels padrins beneficiaris dels terrenys. Hi han assistit gran part dels jubilats que han treballat les 22 parcel·les disponibles, a banda d’una altra que s’ha destinat a la Unitat de Conductes Addictives (UCA) de l’hospital. La gent gran beneficiària dels horts va començar a conrear-los el mes d’abril i n’han pogut gaudir durant tot l’estiu. Al dinar de germanor els ha acompanyat la consellera de Gent Gran, Sandra Tomàs, que s’ha mostrat molt contenta amb el projecte, plenament consolidat en la seva 15a edició. Tomàs ha destacat que aquests horts socials fan “que la gent gran pugui estar en contacte amb la terra i pugui tenir una activitat durant l’estiu”, la qual cosa els permet sortir de casa, fer esforç físic i, socialment, “retrobar-se entre ells”, ha dit, perquè totes les parcel·les estan ubicades en un mateix lloc.

ANA

Si voleu enviar fotos, notícies, actes a celebrar…cliqueu a la icona del sobre

Facebook Twitter YouTube  

WhatsAppFacebookTwitterGoogle+EmailPrintPrintFriendlyShare

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*