“Veïns Aldosa” proposa construir l’ETR al bosc de les Paulelles

La  Plataforma “Veïns Aldosa” anuncia accions contundents en contra del projecte de construcció d´una subestació elèctrica en un bosc proper a una zona residencial del poble. Els veïns proposen la construcció al bosc de les Paulelles, però Nord Andorrà s’hi oposa.

Els veïns són contundents: el procés que envolta el projecte és poc transparent. Segons els han informat, l´obra suposaria uns 2.000 metres quadrats de construcció i tindria 16 metres d´alçada en una zona natural, al bosc de la Bonarda, a uns 30 metres dels habitatges. Govern els assegura disposar d´estudis que descarten incidències en la salut o el medi ambient, una versió que no satisfà la plataforma.

La plataforma proposa com a alternativa una zona al bosc de les Paulelles, també terreny comunal que asseguren que és més adequada i requeriria menys inversió, però es troben amb la negativa rotunda de Nord Andorrà, menys flexible, segons els veïns, que Feda o el Govern a estudiar possibles canvis.

La plataforma vol implicar altres entitats o associacions amb sensibilitat pel medi ambient. La setmana vinent es reuniran amb Govern i també ho faran amb APAPMA.

TOTES LES NOTÍCIES